BERG, BETONG & TUNNLAR

Effektiv isolering av berg, betong och tunnlar

Det självklara valet vid isolering av betong, tunnlar och berg

Berg och betong återfinns ofta på platser där de kan utsättas för olika typer av påfrestningar som i sin tur kan påverka deras hållbarhet. Allt från fukt och kondens till värme och brandisolering kan behövas både för att skydda materialet men också människor som arbetar och verkar i de miljöerna.

Många gånger är det stora utmaningar att isolera berg och betong på grund av ojämnheter, materialets beskaffenhet samt konstruktionens form. Med SpreFix® får ni en skarvfri, miljövänlig och säker isolering av berg, betong och tunnlar som klarar just dessa utmaningar. Med SpreFix® sprutisolering eliminerar man luftfickor och får en homogen yta för att få skydd mot kondens, kyla, akustik och brand.

Hållbar isolering SpreFix

Utmärkt vidhäftningsförmåga och skarvfri isolering i alla utrymmen

SpreFix® är ett utmärkt material att applicera i tunnlar, trånga utrymmen och oregelbundenhet i berg som är behandlade med sprutbetong. Tack vare att isoleringen sprutas på ytan får ni en helt skarvfri och säker isolering som förlänger livslängden och ger flera egenskaper i en och samma applicering.

SpreFix® isolerar mot kondens, värme, brand och buller vilket ger ett mångfacetterat skydd till et konkurrenskraftigt pris. Med vår långa erfarenhet och kunniga partners kan ni lita på att isoleringen av berg och betong håller över lång tid och ger ett mycket bra skydd.

Vi har mångårig erfarenhet av isolering i bergsutrymmen och med framgång utfört stora projekt för flertalet byggföretag.

Söker ni effektiv isolering för berg och betong?

Skicka ett meddelande med dina frågor kring brandisolering så hör vi av oss så snart vi kan.