LJUDISOLERING

Ljudisolering för en trivsammare arbetsmiljö

SpreFix® ljudisolering tar bort akustikproblem i företagsmiljöer

Att lösa ljudisolering och akustiska problem är av största vikt för att skapa bra och trivsamma miljöer på företag, i industrier, i fordon och offentliga utrymmen. Ofta kan det vara svårt att lösa på ett optimalt sätt på grund av utrymmets konstruktion.

SpreFix® är överlägset som ljudisolering av tak och väggar jämfört med prefabricerade ljudabsorbenter då det sprayas på ytan och är helt fritt från skarvar. Tekniken tillsammans med materialets uppbyggnad ger en mycket effektiv ljudisolering som löser många akustiska problem. SpreFix® är det självklara valet när ni behöver få bort buller och skapa en behaglig miljö att vistas i.

Ljudisolering i industrilokaler med SpreFix
Ljudisolering med SpreFix sprutisolering hindrar akustikproblem

Egenskaper för optimal ljudisolering

SpreFix® G ger en hög kvalitativ ljudisolering, redan vid 25 mm tjocklek. Materialet är obrännbart och har smältpunkt 690C. Även SpreFix® S har goda akustiska egenskaper, men används där det finns behov av högre krav på brandisolering.

Önskas ni mer information kring möjligheterna till effektiv ljudisolering? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om SpreFix® isolering.

Söker ni effektiv ljudisolering?

Skicka ett meddelande med dina frågor kring brandisolering så hör vi av oss så snart vi kan.