OM FÖRETAGET

Säker isolering sedan 1975

Specialister på sprutisolering av hög kvalitet för företag och industri

SpreFix är en internationellt accepterad sprutisoleringsmetod som isolerar mot brand, kyla/värme, ljud och löser svåra kondensproblem.
Metoden utvecklades i Frankrike och patenterades 1972. Till Sverige kom den på 1980-talets mitt. Produkten har fått internationella erkännanden och används nu i hela världen.

Isoleringens unika bindemedelsstruktur är patenterad och  sprutisoleringen utförs enbart av licensierade företag som har dokumenterad erfarenhet som är utfärdat av ägaren till varumärket.

Backa Industriservice som är ägare och innehavare till varumärket Sprefix® grundades 1975 och vi arbetar med ISO 9001 kvalitetssystem. Företaget har arbetat med olika isoleringsmetoder runtom i hela världen. 

Ständig utveckling inom isolering

Under de senaste 30-åren har Sprefix sprutisoleringsystem utvecklats och samarbeten med Sydkoreanska företag inom framförallt marina sektorn inletts. För att hela tiden kunna leverera maximal kvalitet till våra kunder ser vi till att alltid använda de senaste materialen och teknikerna när vi utför isoleringsuppdrag.

Vi anser att SpreFix® är det bästa och mest mångfacetterade materialet på marknaden för att uppnå säker, hållbar och skarvfri isolering. Har du frågor om materialet eller behöver hjälp med isolering? Tveka inte att höra av dig till oss.