MARIN

Kondensskydd för den marina industrin

Säkert skydd mot kondens

Varvsindustrin med hög konkurrens, utsätts för strikta kontroller på kvalitet och säkerhet. Ett effektivt och säkert kondensskydd som skyddar mot fukt är av största vikt.

Idag använder flera säkerhetsmedvetna varv i världen SpreFix® lösning för effektiv brandskydd och andra isoleringsändamål. Förutom brandskydd, arbetar Sprefix med kondenskontroll, ljudisolering och värmeisolering ombord på alla typer av fartyg och offshore-plattformar i flera länder i världen.

Kondens är ett välkänt problem inom den marina sidan och SpreFix® sprutisolering eliminerar detta problem. SpreFix® sprutisolering påverkas inte av vågornas rörelse eller av vibrationer som alstras av fartygets motorer eller propellrar.

Kondensisolering och kondensskydd för den marina industrin med SpreFix
Kondensisolering för varvsindustrin med SpreFix

Regelbundet anlitade av varvsindustrin

I Sydkorea, utför vår samarbetspartners, SpreFix®-isolering till de stora varven i regionen. Framgången för SpreFix® på den koreanska marknaden har resulterat i ett stort antal större kontrakt med ledande rederier och operatörer. Backa industriservice och våra partners har ett nära samarbete, vad gäller materialtillverkning och certifikat inom den marina sidan.

Klarar av de hårdaste testerna för isolering

SpreFix® S har, med marginal klarat av samtliga tester med höga krav, för brandmotstånd inom den marina sektorn. SpreFix® S har den högsta nivån av produkt certifikat för marina tillämpningar, nivå D av nedanstående stora och viktiga organ. 

Materialet har testats noggrant och är godkänd för den marina marknaden av DNV, Lloyd’s Register, Germanische Lloyd och Bureau Veritas.

Söker ni effektiv kondensisolering?

Skicka ett meddelande med dina frågor kring brandisolering så hör vi av oss så snart vi kan.